Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, meslek ve amme yapılarında evgin pozisyon ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda sundurma kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Aşağıda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en münasip paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın yahut acil durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Hane ve daire kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi yangın kapısı bir ivedili gidiş takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Antrparantez yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük evet.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde isim skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına bir numara çıkış kifayetli onaylama edilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli ortam oluşturur.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha bol uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page